Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Pahang & Yayasan Anti Rasuah Malaysia (YARM) Pahang akan menganjurkan Pertandingan Video Pendek Sempena Hari Malaysia yang terbuka kepada semua anak muda dan Belia Negeri Pahang.
Peserta boleh menghantar lebih daripada satu penyertaan dan memuatnaik video penyertaan dalam link Google Drive yang disediakan oleh pihak Sekretariat. Semua peserta diwajibkan untuk menyertai channel Telegram ini bagi memudahkan urusan pihak Sekretariat mengemaskini info info terkini berkaitan dengan pertandingan .
 
Pautan Channel Telegram Peserta :
Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30 September 2022 (Khamis) jam 12.00 PM. Sebarang Pertanyaan anda boleh menghubungi En Mahendran di talian 0168509223.
Ayuh kita sama-sama jayakan dan semarakkan lagi Program Pertandingan Video Pendek Sempena Hari Malaysia 2022 🇲🇾 #SPRMYARMPahang dengan penyertaan anak Muda Negeri Pahang!
 
Komuniti yang berminat untuk menyertai pelbagai jenis program belia boleh emasang aplikasi mudah alih eMYInd Apps untuk lebih anyak info yang anda boleh dapatkan dan sertai,
Apa manfaat yang saya terima jika saya muat turun apps ini?
a) Mendapatkan senarai dan maklumat terkini berhubung program/aktiviti pembangunan belia melalui telefon mudah alih anda dengan pantas;
b) Menyertai dan mengikuti program/aktiviti dengan mudah dan interaktif
c) Menilai, memberi pandangan serta input kepada program/aktiviti yang disertai
d) Memperoleh Sijil penyertaan secara e-Cert
Kini semuanya dihujung jari anda!
 
Jom daftar sebagai sukarelawan SUKMA XX dan PARA SUKMA XX MSN 2022. Scan QR code di bawah untuk terma, syarat dan borang pendaftaran.
Pendaftaran dibuka mulai 1 Julai sehingga 15 Julai 2022.